Ingrediënten
- Olie of ghee om te bakken
- 200 gram paneer, in blokjes gesneden
- 1/2 ui, fijngehakt
- 1 tomaat, in blokjes gesneden
- Snufje zout
- 3 tenen knoflook, fijn gesneden
- 225 gram bevroren spinazie, ontdooid en gepureerd
- 2 pucks (2x100gram) Indiaase basis saus
- 1/2 theelepel chilipoeder
- 1/2 theelepel komijnpoeder
- 1/2 theelepel korianderpoeder
- 1/2 theelepel milde Madras kerriepoeder
- 2 eetlepels slagroom
- Een snufje suiker
Bereidingswijze
- Verhit wat olie in een pan en bak de paneer aan alle kanten goudbruin. Haal de paneer uit de pan en zet apart.
- In dezelfde pan voeg je wat meer olie toe en bak je de fijngehakte ui tot deze zacht is.
- Voeg de tomaat en een snufje zout toe en bak deze mee tot deze zacht is.
- Voeg de knoflook toe en bak deze nog even mee en blus daarna het geheel af met 1 puck indiaase basis saus.
- Voeg de chilipoeder, komijnpoeder, korianderpoeder en milde Madras kerriepoeder toe. Meng goed.
- Voeg de gepureerde spinazie toe en nogmaals 1 puck indiaase basis saus en meng goed. Laat het geheel sudderen tot de spinazie warm is.
- Voeg de gebakken paneer toe aan de saus en laat het geheel nog even sudderen zodat de smaken goed kunnen mengen.
- Breng op smaak met een snufje suiker en eventueel nog wat zout.
- Zet het vuur uit en voeg de slagroom toe en roer goed door.
Kijk de orginele video hier: